All for Joomla All for Webmasters

Over AGRO-LED

Over AGRO-LED

Ledverlichting
Het aanbod aan ledverlichting voor tuinbouw is veelzijdig en de ontwikkelingen gaan snel. AGRO LED BV biedt het ultieme spectrum, met dit spectrum bootsen wij iedere dag een zonnige lente dag na. Omdat wij glas gebruiken wordt het spectrum nog beter weergegeven dan wanneer men plastic LED buizen gebruikt.
Vanwege de vele voordelen wordt LED verlichting steeds vaker toegepast in plantengroeikamers, kassen en weefselkweekkamers - als voornaamste lichtbron of als energiezuinige aanvulling op bestaande lichtbronnen. Onder een onze optimale Full-spectrum belichting kunnen planten het jaar rond verbouwd worden - onafhankelijk van seizoensinvloeden of de beschikbaarheid van daglicht.
 
1 lichtrecept voor elk gewas
Het gaat al miljoenen jaren goed met het zonlicht dat wij hebben. Door onze lichtsamenstelling wordt smaak, kleur, afmeting en groeisnelheid beïnvloed. Daarnaast is gewas controle tijdens het gehele groeiproces mogelijk
 
Minder hitteproductie
Omdat ledverlichting minder warmtestraling geeft, kunnen de lampen dichter op de planten worden geplaatst. Dit vermindert lichtverlies en maakt een efficiëntere benutting van de ruimte mogelijk. Er is minder koelcapaciteit en ventilatie nodig om de ruimte op de gewenste temperatuur te houden. Armatuurkoeling zorgt voor een hoger rendement van de verlichting.
 
Eerste stap: efficiënt testen
Het is aangetoond dat onze verlichting voor elk gewas toepasbaar is. Of het nou Fresia kwekers, sla kwekers, komkommerkwekers of aardbeikwekers zijn, onze LED groeibuizen leiden tot een verhoogde respons van de plant. Onze glazen T8 LED buis heeft een kenmerkende impact voor elk gewas. AGRO LED BV biedt daarom belangstellenden een proefopstelling aan om efficiënt te kunnen testen op uw gewassen.
 
Overstappen naar ledverlichting
Overstappen naar LED verlichting wordt steeds makkelijker. Dit komt omdat onze glazen T8 oplossing niet alleen energie besparend is maar ook omdat het de meest betaalbare LED systeem is die er momenteel in de markt verkrijgbaar is. Een betaalbare en gemakkelijke manier om uw opbrengst te verhogen, uw plantkwaliteit te optimaliseren en uw energiekosten te verlagen. AGRO LED BV faciliteert een geleidelijke overstap naar ledverlichting.
 
Voordelen van Full Spectrum AGRO LED verlichting:
 

 • Optimaal lichtspectrum:
  Een full spectrum lichtrecept garandeert een optimale groeicyclus
 • Stabiliteit:                                        
  Produceert een consistent spectrum voor een breed temperatuurbereik en een gelijkmatige verdeling zonder temperatuur hot-spots
 • Langere levensduur:                         
  Tot zes keer langer dan conventionele verlichting
 • Energiebesparing:                            
  Lagere operationele kosten voor verlichting, koeling en ventilatie (stroom)
 • Doorlaatbaarheid van het licht:         
  Door middel van glas te gebruiken voor de LED buizen wordt het spectrum nog beter weer gegeven